Aanbod Presentatiebrug

In theorie lijkt het geven van een goede presentatie kinderlijk eenvoudig, de praktijk is vaak weerbarstig.

Presentatiecoaching kan je helpen om de brug te slaan naar professioneler presenteren. Presentatiebrug doet dat op zeer persoonlijke wijze, altijd 1 op 1 op basis van jouw vragen en wensen. Maatwerk dus.

Rust in het spreken vinden

Stel je voor. Je gaat een presentatie geven. Niet je favoriete onderdeel. En de tijd dringt. Je wordt volledig opgeslokt door de stroom van je de dagelijkse beslommeringen en de hectiek in je werk. Hoezo ‘in flow’?

Op de avond ervoor  draai je nog net op tijd je sheets in elkaar. “Niet onaardig”, denk je nog. Maar vlak voordat je op moet, betrap je jezelf erop dat je denkt: “Ik zal blij zijn als het weer achter de rug is”. Als je voor de groep staat, blijkt het toch lastiger te zijn dan achter de pc. Herkenbaar?

Hoe gaat je het geven van een presentatie af? Als je het geven van een presentatie (te) spannend vindt, kan Presentatiebrug je helpen om rust in het spreken te vinden. Veel spanning komt voort uit angst, “wat als….”. Sommigen hebben er slapeloze nachten van. Presentatiebrug helpt je om meer ontspannen voor een publiek te kunnen staan.

Wil je met minder moeite meer bereiken? In de voorbereiding gaat vaak veel werk zitten, meer tijd dan je eigenlijk wilt. Zou jij willen weten of en hoe het effectiever kan? Presentatiebrug gaat met jou aan de slag met je eerst volgende presentatie. Concreet en helder.

Je doel scherp krijgen

Ben je tevreden met het resultaat van je presentatie? Heb je na afloop wel eens gevraagd aan anderen wat er nu echt is blijven hangen van jouw presentatie? Presentatiebrug helpt je om je doel scherper te krijgen en de stap te zetten om het daadwerkelijk te realiseren. Ga voor overtuigend, boeiend en inspirerend.

En als je dan voor de groep staat, voelt dat goed. Jij wilt het publiek iets gaan vertellen, zoals alleen jij dat kan. Na afloop voel je je voldaan. Jij hebt vandaag iets toe kunnen voegen, jij hebt het verschil gemaakt.

>> Lees verder bij waarom presentatiecoaching.


Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met mij op.

Delen?