Over Elly van Bruggen

Elly van Bruggen (1967) verdiepte zich de afgelopen jaren in het professionaliseren van presentaties. Eerst autodidact en vanaf 2012 als gecertificeerd professioneel Presentatiecoach (School voor Presentatiecoaching).

“Bij presentatiecoaching vind ik het prachtig om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en zichzelf overtreffen. Helemaal mooi is het als dat meteen concreet wordt in de eerstvolgende presentatie.”

Na haar opleiding aan de Hogere Economische School (Internationaal Management) heeft zij ruime ervaring opgedaan op het gebied van (internationale) sales & marketing. Zowel in grote als kleine ondernemingen. De laatste jaren werkt zij als adviseur in een technische en projectmatige omgeving. Zij heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven en in (semi) overheidsinstellingen opgedaan.

“Mijn uitgangspunt is dat ieder individu uniek is en een eigen (spreek)stijl heeft. Jij kunt als geen ander, op basis van eigen afwegingen, beslissen wat je uiteindelijk wèl of niet wilt. Juist daarom gebruik ik geen formats bij Presentatiebrug. Het is altijd maatwerk. Het gaat tenslotte over jou en jouw presentatie. Dat geeft vrijheid en bevordert creativiteit.”


Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met mij op.

Delen?