Reviews

Presentatiebrug heeft al vele klanten begeleid om tot een goede presentatie te komen. Hier lees je voorbeelden van aanbevelingen (reviews) van klanten:

Jorien Maltha | Programma Manager

“Elly van Bruggen heeft mij erg geholpen om het doel van mijn presentatie scherp te krijgen. Iets wat vooraf zo simpel lijkt, bleek mij behoorlijk in de weg te zitten. Dankzij haar prikkelende vragen en oefeningen zag ik in dat mijn persoonlijke behoefte (nog meer voortgang in het project) niet hetzelfde was als het doel van de presentatie (collega’s informeren en enthousiasmeren). Deze scherpte had ik nodig om de presentatie te veranderen van een subjectief verhaal met veel details en achtergrondinformatie naar een interessante presentatie met praktische informatie afgestemd op de doelgroep.

Door de hulp van Elly stond ik volmondig achter mijn verhaal en heb ik een spetterende presentatie neer kunnen zetten. Het enthousiasme tijdens en ook na de presentatie was overweldigend.”

René Dol | HR directeur

“Als Directeur HR heb ik talloze presentaties mogen geven aan diverse doelgroepen. Ik heb daar nooit een training in gehad en deed dat altijd “op goed gevoel”. Dat ging prima dacht ik…..

Totdat ik Elly leerde kennen en zij mij adviseerde met mijn presentaties. Met mijn ruime ervaring in het maken en houden van presentaties was ik echt onder de indruk hoe zij telkens weer (de zwakke) punten in mijn presentaties wist te versterken. Opbouwend, scherp, doelgericht en met gevoel voor wat toehoorders willen horen, wist zij de kracht van mijn presentaties aanzienlijk te verbeteren. Naast de inhoudelijke verbeteringen van mijn presentaties was zij als coach heel plezierig, scherp en positief kritisch.

Ik wil Elly graag bij iedere professional aanbevelen die net zoals ik denkt dat het “al prima gaat”. Presenteren is echt een vak apart en door Elly zijn mijn presentaties veel effectiever en ben ikzelf hierin zekerder geworden.”

 

>> Meer weten over jouw presentatiecoach? Lees verder.


Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met mij op.

Delen?